torstai 31. heinäkuuta 2008


Tässä vielä tuohon edelliseen postaukseen veeralle lupaamani lacosten kengät. ::)

-at

Shoppausta ja vaatteita.

Lähdettiin tänään heti Serranonperheen jälkeen ajamaan Jumboon. Tarkoituksena oli ostaa veljelleni rippipuku, laskin ja minulle farkut, sekä valkoinen ylä-osa valkoiseen mekkoon.
Löysimme kaikki nämä onneksi. Kyllä Jumbo on tarpeeksi iso, sieltä löytyy vaikka mitä. Coffee Housessa käytiin ja tilattiin 3 juomaa & 3 leivosta ja hinnaksi tuli liki 20e !!!
Lupailin jo eilisessä postauksessa ottaa kuvia vaatteista, joita olin jo shoppaillut aleissa aijemmin ja laittaa ne tänne. Nyt vihdoin sain otettua kuvat. Vaatteita on kuitenkin melko paljon ja tästä postauksesta tulisi puolituntia alaskelattava, jos laittaisin kaikki vaatteet tänne, mutta yritin kuitenkin pääpiirteissään laittaa suurimman osan vaatteista teidän nähtäville. Älkääkä ihmetelkö missään kuvissa yli ihmeellisiä ilmeitäni. En ole mikään maailman kuvauksellisin ihminen, joka on syntynyt malliksi. Tässä siis tämän päivän shoppaus asuni. (:
Paita : H&M
Caprit : Stadium 5.00e.
Toppi : H&M 2.00e.
Farkut : Stockmann 29.95e.

T-paita : JC 5.00e.
Hame : Kierrari 0.50e.
Kengät : Kappahl 5.00e.
Tänään nautittiin koko loppupäivä helteestä. Huomenna alkaapi jo etelä-suomessa satamaan. Onneksi lähdemme lomalle keski-suomeen ja siellä on parempia kelejä[ko]? =D
Nyt kun olen huomisesta lähtien reilut 3 yötä poissa, niin en voi tehdä postauksia, kun minulla ei ole kannettavaa ja sielläpäin ei ole konetta. Ottelen kyllä innokkaasti kuvia, että matkalta on sitten postaukseen hiukkasen täytettä. Voipi olla, että kerrottavaakin riittää kun kuitenkin siellä tapahtuu kokoajan jotain, josta raportoida tänne näin.
Ainiin, aloinen eilen järjestellä hamahelmiä. pitänee ostella lisää pikkuisia kippoja, jotta kaikki helmet mahtuu väreittäin eri lokeroihin. kun tekee työtä on paljon helpompaa poimia värin omasta laatikosta helmi ::DD
Tässäpäs vielä hiukkasen hamahelmien väriloistoa peltipurkissa. Heijastaa söpösti tuosta :)).

Minäpäs tästä lähden ottamaan aurinkoa.
Saa jättää haasteita ja kysymyksiä ja muuta tuollaista. Minä yritän parhaani vastailla ja vastata haasteisiin.

-at

keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

HuhHelettä !

Nyt seuraviksi päiviksi on luvattu helteitä, joten siitä pitää nauttia. Kävin tuossa pari päivää sitten rannalla ja tietysti kärtsäsin oikein kunnolla :D. Onhan minulla ne rajat, mutta kärvennus rajat, ei rusketus. Kävin myös tuhlailemassa rahojani viimeisissä aleissa ja laitankin seuraavaan postaukseen hiukkasen kuvia niistä.

Nyt tähän päivään. Tänään herätessäni oli ihan älyttömän kuumaa ja hiostavaa. Laitoin päälleni perus hameen ja topin.


Toppi : H&M
Rintakoru : Tuliainen ystävältä lapista
Hame : JC ( Taskullinen pussihame )











<<-- Suurennos rintakorusta ::))



Tuossa on siis tämän päiväiset korkkarit : Dinskosta.

Sori tämä kuvien ja tekstien sotkuisuus ja sekalaisuus, kuvat ja tekstit hyppivät vähän minne sattuu, niin opettelen vielä hiukkasen käyttelemään tätä.
Tilailen tässä MissMixiä ja mielestäni sitä on kiva lueskella, varsinkin siinä olevia muotijuttuja. Nyt kuitenkin tekisi mieli muös saada Demi tilaukseen, mutta maksaa aikalailla jos kahta lehteä tilailee. :D

Äippäni sai paripäivää sitten Lacosten tennarit tädiltäni ja ne oli kokoa 41 ja minun kokoni on 38, joten reilusti liian isot. Kun laitoimme ne pesuun, ne kutistui monta monta kokoa ja nyt ne sopii minulle, kuin nenä päähän. Jee. Tarvitsinkin uudet kesätennarit, mutten ollut vielä ehtinyt ostaa sellaisia, onneksi. :)

Huomenna kirjoittelen ja kuvittelen shoppausreissusta ja ostoksista.

-at