lauantai 18. huhtikuuta 2009

Bloggaus jatkukoon

Olen tässä pitänyt aika pitkää bloggaus taukoa kauhean koulu ja koe härdellin jäljiltä, mutta nyt uusien ajatusten ja kuvien innoittamana jatkan ainakin näillä näkymin ihan jonkin aikaa.
Pyydän vähäisiä blogin lukioitani huomioimaan, että kirjoituksissani on lähes aina kirjoitusvirheitä. :------------D Ihan vain etukäteen.

Asiaan.

Tällainen oli päivän asuni.

tunika - H&M
vyö - Lindex
farkut - JC
laukku - Aleksi13

Tarttuipa siis mukaanikin jotain kaupoilta :D


Maybelline New York- Colossal ripsiväri. Aivan loistava ripsari. Pidentää ja tuuheuttaa ripsiä huomattavasti. Rakastan (=


Fazerin Ässä Mix purkkaa. aika vähän siin oli sitä purkkaa mut oli ne iha hyvii. maku vaa menee aika nopsaan.


Musta kangastakki H&M. Sain -50% (=. Olen kyllä tykännyt. Oon nyt koittanu ulkona vähän ja oon tykkäilly kovasti !

Siinä vähän ostoksia. Oon nyt vähä aatellu säästää, kun oon huomannu et nii mahottomasti oon rahaa kuluttanu joka viikko, mut tässä se taas nähdään. En osaa ollenkaan halllita itseäni :D Ollaan lähdössä 8.5 Ruotsiin lenskarilla ja oon aika innoissani. Ollaan siellä sitte yks yö hotellissa ja tullaa sit takasi. Vaa tollane pieni trippi. Oon kuiteki tosi innoissani, koska siel on vaikka mitä kinnostavii liikkeitä. Ootan innolla niitä kaikkia vintage liikkeitä ja outletteja! Nythän Ruotsin kruunukin on halventunut ja on kai 30% halvempi kuin euro, ni ois kiva saada sieltä sitte jotaki halvalla. En oota mitää suuria löytöjä, mutta kerta nyt lähtee jonnekki ja on syy shoppailla ni käy mulle. :D Oon tässä myös ähertänyt kaiken näköisten kouluhommien keskellä ja ei näy ihan vielä loppua tähän. Tiistaina on tulossa englannin koe ja jännitän sitä ihan hirveesti. Oon ollu aina jostaki syystä todella huono enkussa, kun taas ruotsissa melkeen 10 oppilas. Hassua. Toivottakaa onnea ! (=


English buukken.


Oon myös odotellut pitkään, että pääsen ulkoiluttamaan tätä upouutta matkalaukkuani. Juostiin tämän perässä pitkään, kun kaikkialta oli loppunut. Oli se kyllä sen arvoista.


Tällaista mekkkoa olen tässä mietiskellyt kevätjuhlaani. Mitä mieltä te olette tästä?

Terv. at