perjantai 8. elokuuta 2008

Fashion.

Nyt aattelin tehä vain tällaisen postauksen, joka on täynnä titididiii muotia. Laittelen tänne jotain kuvia, jotka olen jostain sivuilta löytänyt ja kerron omia mielipiteitäni niistä. Uskon ettei moniakaan kiinnosta tai teitä harvoja, jotka sattuvat lukaisemaan tämän. Voitte myös kommentoida itse, mikä asu on kaunein, mikä rumin, mikä erikoisin jnejnejne. Nooohh. Tässä tuleepi kuvia ja kommentteja. =)Ihana ihana ihana <3 Hmmm. Tässä on jotain japanilais henkeä. Tykkäilen kovasti väreistä ja mallista, mutta en käyttäisi arki oloissa. Tykkäilen myös kovasti noista yksityiskohdissa, esim. hihoista ja helmasta. =)Hilary Duffin asukokonaisuudet ovat ihania ja muodikkaita. Rakastan noita laseja ja boleroa tai mikä lie. Laukku ja minishortsit noihin yhdistettynä. aww. Mielestäni kuitenkin laukun pitäisi olla tässä tapauksessa yksivärinen.
Awwww. Nyt olen nähnyt kaiken ja olen päässyt mekkojen taivaaseen. Klikatkaa kuva suuremmaksi. Nämä ihanat värit ja muodot ja mallit ja pienet yksityiskohdat. Ne ovat kaikkea jota haluan !!! <3
Punainen, hyvin erikoinen mekko, joka kelpaisi minulle. Ei ehkä arkikäyttöön mutta muuten. Röyhelö tekee mekosta hyvin ainutlaatuisen.

Tässä oli nyt näitä kuvia ja kommentteja. Toivoisin myös saada kuulla teidän mielipiteenne ja toteuttelen postaus ehdotuksia :) !

-at

3 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Hienoja kuvia, mutta tuo Hilary Duffin asukokonaisuus on kyllä hieno!

noora kirjoitti...

Ashleylla on hieno mekko, mutta ällöttää, kun tuo catwalk-malli on niin laiha :o

at kirjoitti...

tiina = Kiitos, olen samaa mieltä. =)

noray = Totta, nykyään catwalkeilla ei nähdäkkään muita, kuin vain langan laihoja malleja. ; /