tiistai 5. elokuuta 2008

Kotihin päin.

Kerroin edellisessä postauksessa lähteväni keski-suomeen ja niinhän minä lähdin. Lähdimme ajelemaan aamulla Serranonperheen jälkeen keski-suomeen. Matka tuntui melko lyhyeltä, kun juttelimme ja lueskelin melkein koko matkan. Olisin kyllä mielelläni voinut jäädä ihan vain kotiin, kun en ole mitään maalais ihmisiä. Minun poissa ollessani, on tapahtunut vaikka mitä. Tullut monia kommentteja postauksiin ja muuta sellaista. Tottakai kaipasin eniten koiriani.
Räpsin matkalta jonkinverran kuvia ja laitan niistä osan tähän teidän nähtäville.

Näissä vetimissä lähdin matkalle.
Automatka kesti tosiaankin 5 tuntia.
Maisemia. Kävimme mustikassa. Ja näimme myös tutun uuden pennun. :)

Kuitenkin nyt lopulta kun miettii tarkemmin, oli ihan kiva, kun kävi välillä vähän jossakin muuallakin, kuin vain nyhjöttää täällä koneen ääressä. Nyt osaa arvostaa täällä oloa paljon paremmin ja omaa huonetta ja konetta. :D
Kävin myös heittämässä talviturkin ( vasta nyt hih ). Päätin saunan jälkeen mennä uimaan. Tietysti koira tuli mukaan ja uitiin molemmat ihan innolla. Minäkin hämmästyin, kun ei se vesi nyt loppujenlopuksi niin kylmää ollutkaan. Aika kova ennakkoluulo.
Kävimme myös Kuopion suur kirpputorilla. Löysin sieltä vain espritin ruskean pitkähihaisen paidan ja D&G:n vaaleanvihreän pitkähihaisen paidan. Yhteensä 4,50e. :)
Ehdimme myös käydä lauantaina päiväseltään koiranäyttelyssä Kuopiossa.

-at :)

3 kommenttia:

veera kirjoitti...

heei, mä tein sne sillee et ku toi sormus oli ennen sellane et siin oli kaks tähtee sillee :D nii mä taitoin ne silllee ja laitoin liimaa : D

Sandra kirjoitti...

Tosi kiva tuo ankkuripaita!!

at kirjoitti...

veera
Yrittelen toteuttaa ;P

casual
Kiitos :) Onkohan niitä myynnissä vielä :o ?